fbpx
Talisa Design logo border

Info

Olen jyväskyläläinen tekstiiliartesaani. Teen sisustus- ja käyttötekstiilejä, joiden eläinkuosit ja kirkas värimaailma piristävät kaikenikäisiä asiakkaitani.

Luovassa työssäni minua ohjaavat inspiraatio ja halu tehdä toimivia tuotteita muille eläimistä ja väreistä tykkääville ihmisille.

Tuotteiden kuoseissa seikkailevat enimmäkseen kissat ja marsut. Käyttämälläni kankaanpainotekniikalla tekstiilituotteisiin painetut kuosit syntyvät erityisesti rakkaudesta kissoihin. Mukana on myös vierailevia eläimiä, kuten siilejä ja pupuja. Suunnittelemani kuosit ovat tyyliltään naivistisia.

Rakastan kirkkaita värejä ja värien harmoniaa. Violetti on ehdoton lempivärini. Sen rinnalla pinkki, turkoosi ja musta ovat ikisuosikkejani värien maailmassa.

Piensarjoissa ja uniikeissa tuotteissani pääosassa ovat laukut ja pussukat sekä sisustustuotteet. Hyödynnän useissa tuotteissa kierrätysmateriaaleja.

Teen tekstiilituotteiden ohella myös koruja, joihin olen halunnut tuoda myös omat kuosini. Tuotevalikoimani kattaa myös muita tuotteita, kuten esimerkiksi paperituotteita ja avaimenperiä.

Valmistan kaikki tuotteet kotistudiollani. Inspiraation lähteenä – ja apulaisina – työssäni toimivat rakkaat kissani. Lue lisää tarinastani Tarina -sivulta.

Olen Suomen käsityöyrittäjien jäsen.

Nettikauppa on auki 24/7, tervetuloa ostoksille!

suomalaista käsityötä
  • Liittymällä sähköpostilistalle saat etuja sekä tietoa uutuuksista ja tapahtumista
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Talisa Design maksutavat
Talisa Design • Suomalaista Käsityötä