Talisa Design logo border

Joulua kohti

10/11/2023

Ensiviikolla alkaa joulua edeltävä messuputki! Suomen kädentaidot -messut, Tampereella on ensimmäisenä ja samalla myös suurimpana tapahtumana 17.-19.11. Valmistautuminen messuille on ollut jo pitkään käynnissä, mutta silti huomaan olevani samassa tilassa kuin viime vuonnakin! Asioita on paljon vielä kesken ja osaa tarvikkeita odotan postin kautta saapuvaksi, jotta pääsen töitä jatkamaan korujen parissa. Lisäksi teollisuusompelukoneen langankatkaisija hajosi. Se hidastaa työskentelyä aika merkittävästi. Ja ommeltavaa olisi vielä aika paljon ennen messuille pakkaamista.

Seuraavaksi Tampereen suurien messujen jälkeen on Jyväskylän joulumessut, jotka on samaan aikaan kirja- ja viinimessujen kanssa. Sisäänpääsymaksulla pääsee myös noille toisille messuille käymään. Tänä vuonna olenkin Käsityökorttelin osastolla C-hallissa, kun järjestettiin ensimmäisen kerran joulumessuille Skyt ry:n oma osasto! Jyväskylän messuilla on kiva käydä siinäkin mielessä, kun näkee vakioasiakkaita kotikulmilta ja pääsee omaan sänkyyn yöksi nukkumaan!

Joulukuun alussa olen tietokoneen äärellä messuilemassa, kun käynnistyy Kässämessut netissä! Jos et ole aiemmin kuullutkaan näistä messuista niin suosittelen lukemaan tuolta sivustolta lisää ja kurkkaamaan heidän facebook sivut myös. Joillekin ihmisille on esimerkiksi mahdotonta päästä messuille kodin ulkopuolelle tai välimatkaa tapahtumiin on liikaa. Varmaan näistäkin syistä on Kässämessut netissä pysyneet suosittuna!

Lisäksi sain juuri ilmoituksen, että pääsin mukaan 16.12. järjestettävään Joulun designtorille Ilokiveen, Jyväskylään. Siellä olen ollutkin usein ja viime vuonna valitettavasti oman sairastumisen takia jouduin jättämään välistä. Pidetään peukkuja, että pöpöt pysyy tänä vuonna kaukana ja en joudu yhtään tapahtumaa perumaan!

Näiden lisäksi on myös pop upit joissa olen tuotteiden kanssa mukana. Kurkkaa täältä: Pop Upit♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat verkkokaupassa

Talisa Design maksutavat
Talisa Design • Suomalaista Käsityötä