Talisa Design logo border

Kesäkuussa tapahtuu!

20/05/2020

Nettitapahtumat tuntuvat olevan pelastusrengas ainakin itselle, näin korona-tilanteen tuoman live-tapahtumien peruuntumisien keskellä.

Ihan jokainen asiakas on hurjan tärkeä ja olen todella kiitollinen jokaisesta tilauksesta joita olen saanut. Huomattavia seuraaja/tykkääjä lisäyksiä on myös facebook-sivustoni saanut kun on ollut näitä nettitapahtumia. Siksipä ei voi jättää väliin kun on mahdollisuus olla esillä ja saada näkyvyyttä tuotteilleen!

Kesäkuun alussa on 5.-7.6. kahdet nettitapahtumat päällekkäin! Tämä ei live-tapahtumien kohdalla olisikaan mahdollista, että olisin kahdessa paikassa yhtäaikaa! Laittakaas kalenteriin Kisukinkerit ja Kässämessut netissä.

Lisäksi Kevät versoo uutta -tapahtumaan 7.6. sunnuntaina, on ihana Hasan Sirpa luvannut ottaa tuotteitani myyntiin! Tapahtuma on Särkisalossa, Konnevedellä. Tästä laitan lisäinfoa facebookin puolelle lähempänä!

5.6. on myös itselle tärkeä päivämäärä. Rakkaan mieheni kanssa tulee 9vuotta yhteiseloa täyteen!

Myöhemmin seuraavalla viikolla eli 10.6. olen taas mukana SomeMessuilla jotka järjestää Redesanin Sanna Jylänki. Saas nähdä mitä kivaa tällä kertaa on luvassa!

Kesäisin on Uuraisilla Sesonkipuoti Selma, jossa myös Talisa Design on mukana pienellä tuotevalikoimalla! Sesonkipuoti Selman facebooksivuilta löydät lisäinfoa!

Suosituimmat verkkokaupassa

Talisa Design maksutavat
Talisa Design • Suomalaista Käsityötä