Talisa Design logo border

Talisa Designin vuosi 2022 tiivistettynä

30/12/2022

Alkuvuosi meni muuton jäljiltä uuden työhuoneen järjestelyssä. Tilaa ei edelleenkään ole tarpeeksi, mutta rakensin pyörillä liikuteltavan työpöydän keskelle työhuonetta ja se on ollut varsin kätevä!

Tammi-helmikuulla ei markkinoita tai nettitapahtumia ollut ja alkuvuosi meneekin yleensä siinä kun varastoa täydennän uutuuksilla ja suunnittelen tulevaa vuotta. Helmikuun lopulla uutiset ulkomailta järkyttivät ja lamaannuttivat. Halusin jotenkin olla avuksi ja tein muutamia hyväntekeväisyystuotteita joiden tuoton lahjoitin kokonaisuudessaan Fidalle.

Kissat ♥

Avustuksia on lähtenyt myös tuotteiden muodossa Kisu ry:n huutokauppaan. Koen itselleni tärkeäksi auttaa aina, kun vaan voin omien voimavarojen mukaan. Ja eläimet, kissat varsinkin ovat lähellä sydäntä.

Meidän kahden burman välit menivät niin huonoiksi, että jouduttiin loppukesästä tekemään vaikea valinta. Olen tutkinut netistä kissojen käytösongelmia ja ilmeisesti se mikä Rockyyn ”iski” on seksuaalinen agressiivisuus. Se on kuulema aika yleistä kissoilla. Ei katso sukupuolta tai sitä onko kissat leikattuja vaiko ei. Rocky hyökkäili Lilon kimppuun loppujen lopuksi niin pahasti, että Lilo pissaili alleen ja oli mouruten selällään alistuvassa asennossa. Rocky pääsi hyvään uuteen kotiin ystäväni perheeseen. Elelee sielä herroiksi ainoana kissana. Iso omakotitalo, jossa on oma takkahuone kissan huoneena!

Syksymmällä haettiin Kiikoisten löytöeläinpalvelulta meille kissapopulaatiosta loukutettu pentu, Mimi. Mimi vielä harjoittelee elämään ihmisten kanssa ja Lilon kanssa jo melkein ovat kaverit. Ainahan uuden kissan tullessa talouteen on reviirikiistoja ja tutustuminen voi kestää Mimillä ja Lilolla vielä pitkään. Eniten Mimi selkeästi osoittaa kiintymystä minua kohtaan. Aamulla, kun näkee minut, pomppii ja tervehtii käsiä puskemalla. Tietää kuka tuo ruuan ja rapsutuksia!

Mimi♥

Tapahtumat

Vuoden sisään on mahtunut monen monta tapahtumaa lähinnä kotikulmilla. Muutamaan tapahtumaan menon jouduin perumaan, koska sairastuminen esti lähtemästä. Ensi vuonna on suunnilleen samat suunnitelmat kuin tänä vuonnakin tapahtumien suhteen. Jyväskylän suunnalla kierrän paljon ja sen lisäksi nuo huiput Tampereen kädentaito messut! Edellisten Tampereen messujen jälkeen olin aivan ällistynyt miten te ihanat asiakkaat mahdollistitte pitkään haaveilemani koneen hankinnan! Sain elämäni ensimmäisen teollisuusompelukoneen ja siihen kylkeen hankin hajonneen saumurin tilalle uuden. Näillä koneilla pärjää taas pitkään!

Tämän vuoden tapahtumista voisi sanoa, että syksyn Wemmi-markkinat ja Tampereen messut olivat ne parhaat!

Asiakkaat ja tukijoukot

Jotain teen oikein, kun olen saanut huomata miten vakioasiakkaiden joukko on kasvanut. Te ootte ihan älyttömän ihania huipputyyppejä! Joka kerta kun Tampereen messuilla tuli joku huikkaamaan, että on mun kojun etsinyt ensimmäisenä messuilta tai huiskutti messukarttaa johon oli myyntipaikkani merkittynä, meinas päästä liikutuksesta itku! Oon aika sanaton ja erittäin kiitollinen teille♥ Myös teille jotka käytätte nettikauppaa! Tänä vuonna on selvästi ollut enemmän liikennettä myös netin puolella. Mikä on hyvä, koska ajokortittomana en pääse kauas myyntitapahtumiin ja jälleenmyyjiä ei vielä ihan joka paikkakunnalla ole! Ja kotia lähellekään en pääsisi ilman tukijoukkoja joihin kuuluu: anoppi, monta ajokortillista ystävää ja mieheni. Kiitos♥

Suosituimmat verkkokaupassa

Talisa Design maksutavat
Talisa Design • Suomalaista Käsityötä