Talisa Design logo border

Terveiset kiireen keskeltä!

03/11/2021

Eilen avautui Helsinkiin pop up marraskuun ajalle. Hieman jännittää miten kauppa käy. Itse en ole paikanpäällä käynytkään. Kun kuuluu Suomen käsityöyrittäjiin, on hieno verkosto toisia yrittäjiä apuna ja tukena! MYK jewel, Marille suuri kiitos tuotteideni kuskaamisesta. Ja järjestäjätiimi Helsingin päässä ansaitsee myös suuret kiitokset! Hienoa olla mukana KÄSITYÖJOULU -POP UPissa! Tapahtuman löydät myös facebookista: Käsityöjoulu Pop Up ja workshopit 2.-28.11.2021, Aleksanterinkatu 28

#torikorttelit#pinghelsinki#tilanvaltaajat#kototeko

Ensi viikolla pitäisi saapua tilaus painosta. Siellä on mukana Suomen kädentaidot-messuille kaikenlaista. Sisällön paljastan sitten kun paketti on saapunut, viimeistään messuilla! Mahdollisia messutarjouksia julkaisen lähempänä instagramiin sekä facebookiin. Olen samassa paikassa kuin aiemminkin Taniko Designin kanssa, E 221. Helppo löytää kun suuntaa muotinäytöslavaa sekä kuohuviinitarjoilua kohti! Messujen ajan on nettikauppa kiinni eli 11.-14.11. Pakkaan varaston mukaan ja päivitän saldot kun palailen messuilta. Yhden huilipäivän noin isojen tapahtumien jälkeen tarvitsee latautumiseen. 16.11. näillä näkymin olisi kauppa auki taas.

Tampereen reissun jälkeen on luvassa kotikulmilla 20.-21.11. Joulu, Lahja & Käsityö -messut, Jyväskylän Paviljongilla. Nämä on olleet aiemmin Paviljongin perinteiset Joulumarkkinat. Sinne on iso paikka varattuna C-hallista. Tänä vuonna jaan paikan C’est la Viekas yrittäjien kanssa! Käykääs kurkkaa mitä kaikkea kivaa heilläkin on tarjolla!

Sesonkipuoti Selma avautuu marraskuun lopulla Uuraisille. Sinne on lähdössä tänäkin jouluna tuotteita tarjolle. Lisäinfoa laitan siitä myöhemmin!

Näiden tapahtumien välissä pitäisi pakata kotia tyhjäksi. Muuttopäivä on marraskuun lopulla!

Ennen joulua on vielä 18.-19.12. Jyväskylän Designtori Ilokivellä. Noihin aikoihin olen jo uudessa kodissa toivottavasti saanut työhuoneen järjestettyä!

Näillä näkymin ei ole muita tapahtumia joihin osallistun tänä vuonna. Mutta eihän sitä tiedä jos jotain ilmaantuu!

Uusia laukkuja, sisustustyynynpäällisiä, pussukoita yms on työnalla. Näiden lisäksi korumateriaalit on odottelemassa vuoroaan. Ja nyt…takaisin ompelukoneen ääreen!

Suosituimmat verkkokaupassa

Talisa Design maksutavat
Talisa Design • Suomalaista Käsityötä