Talisa Design logo border

Vihdoinkin!

25/09/2021

Ollaan oltu mieheni kanssa 10vuotta yhdessä. Vihdoin on se hetki ku päästään muuttamaan saman katon alle! Ja se miten tuo asuntoasia on loksahtanut täysin kohdilleen, on jotenki uskomatonta! Toivelista asunnon spekseistä oli aika pitkä. Tuntuu, että voiko tää olla tottakaan. Mutta siltä se näyttäs että päästään marraskuun lopulla muuttamaan ja asunto on tosiaan isompi. Mikä meinaa sitä että saan vihdoin isomman työskentelytilan! Saas nähdä miten täyteen se tulee kun sinne täytyy yhdistää keittiössä, olohuoneessa ja makuuhuoneessa olevat työjutut. Mukavahan se on sitten ettei esimerkiksi tietokone oo makkarin nurkassa ja pakkausmateriaalit levällään sängynpäädyssä lipastolla, keittiönpöytä ainakin puoliksi (ellei kokonaan) vallattuna töille ja kun toinen yrittää katsoa telkkaria, ompelukone surisee täysillä vieressä!

Muuton aikataulu vaan osuu huonoon aikaan, näin käsityöyrittäjänä kun syksy-alkutalvi on se kiireisin aika vuodesta. Varsinkin tuo marras-joulukuu! Oon 11.-14.11. Tampereen kädentaitomessuilla ja paviljongilla Jyväskylässä sen jälkeen 20.-21.11. työhommissa. Noiden jälkeen ois muuttoauton pakkausta ja purkua!

Noh, muuton takia varmaan joudun marraskuun lopulla laittamaan nettikaupan hetkellisesti kiinni. Ainakin siihen saakka että saan uuden työtilan ja varastot sinne siirrettyä vanhasta kodista ja tavarat järjestykseen.

Lokakuu meneekin tuotteiden valmistuksen parissa. Lukuunottamatta tulevia Neulefestareita 9.10! Muuton takia en mielellään nyt hankkisi lisää uusia materiaaleja vaan yritän valmistaa niistä kankaista ja tarvikkeista joita jo kaapista löytyy. Oon semmonen ns. varastoon painaja ja noita painettuja kankaita löytyy mistä voi ommella uutta!

Hieman ahdistaa muutto kiireen keskellä, mutta kyllä se aika unelma asunto on♥ Ihana myös se että voi oikaista pitkän päivän jälkeen jalat oman saunan lauteille! Ensimmäinen oma sauna♥ Ja huippujuttu sekin että pääsen kävellen vartissa lähimmälle kirppikselle! Mun täytyy varmaan tuunata käyttöön sellaset mummokauppakärryt!

Oispa jo joulukuu!

Suosituimmat verkkokaupassa

Talisa Design maksutavat
Talisa Design • Suomalaista Käsityötä